Feesttent afbreken as dinsdag 18:00

maandag 01 september, 2014 -

feesttentBeste allemaal we gaan dinsdag 2 september om 18:00 uur de feesttent weer afbreken. Na het Famillie weekeinde, ONK Hobie en Bries kan deze weer de Bierman in. Kom allemaal even na het werk langs om te helpen.

Lees verder & reageer

Instructiemiddag Rescue boot

zaterdag 30 augustus, 2014 -

rescue-2014De ZVN veiligheidscommissie organiseert een praktische uitleg- en instructie midddag op zaterdag 13 september, 13.00 u. Op en rond de rescue boot zal e.e.a. worden toegelicht over de boot, het varen op de boot, communicatie met de wal, hulp verlenen aan zeilers etc, etc. Indien het weer het toelaat, gaan we gaan uiteraard ook in groepjes het water op voor praktische oefening (tussen 13 en 16 uur). Ervaring is niet vereist.

Geïnteresseerden worden verzocht per e-mail zich aan te melden bij veiligheid@zvnoordwijk.nl

Tot zaterdag 13 september, 13.00 u bij het ZVN clubhuis !

Lees verder & reageer

Aankondiging (NoR) voor Bries Noordwijk Open 2014 beschikbaar

vrijdag 29 augustus, 2014 -

De aankondiging voor het Bries Noordwijk Open 2014 in het weekend van 30 & 31 augustus a.s. is nu online beschikbaar. Belangrijke praktische informatie vind je in bijgaand artikel.

Lees verder & reageer

Foto’s ONK Hobie Cat nu online

dinsdag 26 augustus, 2014 -

ONK-Hobie-2014Op zondag 24 augustus, tijdens de tweede dag van het NK Hobie Cat is Astrid van der Niet van ABC-design met haar camera het water opgegaan om wat mooie beelden te schieten. De foto’s staan nu online en alle deelnemers kunnen kosteloos hun foto’s downloaden voor persoonlijk gebruik. Wil je de foto’s zakelijk gebruiken, neem dan even contact op met Astrid. Zie ook www.abc-design.nl. Veel plezier ermee. Klik hier om ze te bekijken.

Lees verder & reageer

Bries Noordwijk Open 2014 klasse-evenement voor F18, Dart 18 en A-Cat

maandag 25 augustus, 2014 -

In het weekeinde van 30 & 31 augustus a.s. vindt het jaarlijkse Bries Noordwijk Open plaats bij de Zeilvereniging Noordwijk (ZVN). Dit multiklasseweekend staat open voor alle soorten beachcatamarans en is dit jaar aangewezen als klasse-evenement voor de Formule 18, Dart 18 en A-Cat klasse. Binnenkort is de aankondiging op de site terug te vinden.

Lees verder & reageer

Uitslagen Klassen Kampioenschap Hobie Cat 2014

zaterdag 23 augustus, 2014 -

hobiecat-startIn totaal zijn de er 6 races gezeild van het ONK Hobie. De omstandigheden waren zeker pittig, maar voor de Hobie 16 welhaast ideaal!

Lees verder & reageer

Alles gereed voor Klassenkampioenschap Hobie Cat 2014

vrijdag 22 augustus, 2014 -

weather_140822Het herfstweer daargelaten, geven de weersverwachtingen de laatste 2 dagen veel goeds te zien voor het ONK Hobie dit weekend! De pieken zijn er helemaal uit en het wordt dus superzeilweer beide dagen! Wie vandaag al naar Noordwijk komt, kan om 19.00 uur aanschuiven bij de ledenvergadering van de HC KAN en met korting lid worden van de Associatie (verplicht voor deelname aan het ONK). Doe er je voordeel mee en het scheelt je morgenochtend kostbare tijd :-)

Lees verder & reageer

Deelname ONK Hobie Cat 2014 gratis voor de jeugd!

maandag 18 augustus, 2014 -

hobiecat-startHet Bestuur van de ZV Noordwijk heeft besloten om het inschrijfgeld voor de jeugd t/m 18 jaar tijdens het Open Klassenkampioenschap Hobie Cat voor haar rekening te nemen! Dat betekent dus dat je met de Dragoon gratis kan deelnemen (wel lid van de associatie natuurlijk).

Lees verder & reageer

Vandaag Dartcompetitie

zondag 17 augustus, 2014 -

Darts

In verband met de wind gaan de zeil elementen vandaag niet door. Wel is er een Dart competitie voor teams van twee personen. 

Het alternatieve programma start om 13.00 uur. Op het programma het eerst ZVN Darttoernooi, Bingo en Sponsorenloterij.

Vanaf 16.00 uur live muziek, poffertjes voor de kinderen en haring.

Kom gezellig naar strand..

Hier alvast wat foto’s van gisteren van Monique van der Niet. 

Lees verder & reageer