AANKONDIGING Open Klasse Kampioenschap Hobie Cat

maandag 21 juli, 2014 -

hobiecat-startHierbij tref je de AANKONDIGING voor het Open Klasse Kampioenschap Hobie Cat 2014, georganiseerd onder autoriteit van het Watersportverbond, door de Zeilvereniging Noordwijk aan. Het ONK Hobie Cat vindt plaats op zaterdag 23 augustus en zondag 24 augustus 2014 in Noordwijk ZH, Nederland. Het kampioenschap is toegankelijk voor de Hobie Dragoon, Hobie 14, Hobie 16, Hobie FX One, Hobie Tiger en Hobie Wild Cat.

Lees verder & reageer

Foto’s Eneco Luchterduinen youth event ZV Noordwijk

maandag 21 juli, 2014 -

Eneco LuchterduinenMet dank aan verschillende fotografen (met dezelfde camera) staan er heel veel leuke foto’s online van het Eneco Luchterduinen youth event van 5 en 6 juli jl. bij de ZVN in Noordwijk. Klik verder in dit bericht om ze allemaal te bekijken!

Lees verder & reageer

Wedstrijduitslagen RTV Joop Faase bokaal 2014

maandag 21 juli, 2014 -

De eerste 18 wedstrijden zijn weer gezeild klik even door voor de klassementen.
De link naar het TracTrac systeem is toegevoegd.

Lees verder & reageer

Bemanning Rescue planning 2014

dinsdag 15 juli, 2014 -

rescueWil je leren varen op de ZVN rescue of kan je dat al? Meld je dan aan als bemanning om bij de wedstrijden te assisteren. Stuur een email aan de  de veiligheidscommissie  Bas van Kan en Rene Passchier via deze link.

Lees verder voor de voorlopige planning van dit seizoen 2014.

Lees verder & reageer

De Vierde Loempia Cup 2014 op 16 juli a.s.

maandag 14 juli, 2014 -

Loempia MiniHij komt er weer aan, de Loempia Cup! Samen eten en daarna zeilen, op woensdag 16 juli a.s. is het weer mogelijk. Intekenen voor de maaltijd kan op de lijst in het clubhuis voor woensdag 16 juli 12:00,  een e-mail sturen aan bar@zvnoordwijk.nl kan ook. Op het menu staat dit keer een Loempia met 2 saté stokjes en dat voor maar € 5,00. En natuurlijk mag je ook komen zeilen zonder te eten!

Lees verder & reageer

Noordwijk Katwijk dit weekeinde

vrijdag 11 juli, 2014 -

NWKW-pakketAfgelopen zondagmiddag arriveerde er een geheimzinnig pakketje op Skuytevaert.Dynamiet, ontploffingsgevaar, bom, zomaar wat verontrustende kreten die er op stonden. Het pakket tikte niet, maar was erg zwaar en rinkelde wat :-)
De voorzitter werd opgetrommeld, en heeft zich ontfermd over dit geheimzinnige pakket.

Lees verder & reageer

WK voortgang

woensdag 09 juli, 2014 -

F18 Worlds 2014

Iedereen is natuurlijk benieuwd naar de stand in het WK bij  de F18 
Hoewel het geen 100+ boten evenement is, is er een felle strijd onder de gebruikelijke toppers.

Onze eigen ZVN toppers staan na drie dagen op een 37ste plaats.

Kijk hier voor de standen en verslagen en hier oor de stand.

Lees verder & reageer

Loempia bokaal 9 juli afgelast

dinsdag 08 juli, 2014 -

In verband met de verwachte weersomstandigheden gaat dit evenement niet op woensdag 9 juli niet door. Ook het eten gaat niet door.

Lees verder & reageer

Noordwijk-Katwijk en Kustzeilevenement

zondag 06 juli, 2014 -

vuurbaakHet weekend van 12 en 13 juli staat bij de ZVN in het teken van het Kustzeilevenement én de 24e editie van de Battle of the Titans, Noordwijk-Katwijk. De stand is 15-8 voor Noordwijk. Bij de ZVN hangt hierdoor een ontspannen sfeer omtrent deze strijd. 

De opening van het evenement vindt op zaterdagochtend plaatst. Daaraan voorafgaand is het mogelijk de boten naar strand te brengen en in te schrijven. De planning is om op zaterdag twee of drie wedstrijden te varen.

Het avondprogramma wordt gevuld met een gezamenlijke maaltijd en vanaf 18.00 uur live muziek. De kosten voor het eten bedragen € 7,-. Aanmelden hiervoor kan op zaterdagochtend bij het inschrijven. Als het Nederlands elftal zaterdagavond moet spelen wordt deze wedstrijd natuurlijk live uitgezonden.

Als het weer mee zit worden er ook op zondag twee of drie wedstrijden gevaren. Aansluitend wordt de stand opgemaakt en wordt de prijsuitreiking gehouden.

Lees verder & reageer