Eindejaars SUP 2018

zondag 09 december, 2018

Aloha beste SUP vrienden!

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden; tijd om de agenda weer te blokken voor de traditionele eindejaars SUP! Ditmaal niet op oudejaarsdag, dit is een werkdag. Zondag 30 december om 12:00 kiezen we het ruime sop, als de weersomstandigheden ons dit jaar gunstig gezind zijn.

Na afloop verzorgt de ZVN – met dank aan onze sponsoren Kasteel Oud Poelgeest, Surfclubshop, Deukjewel, Profiq, Troostwijk en Leeuwenhorst College – voor de deelnemers en aanhang verwarmende drankjes, soep en broodjes worst in het clubgebouw. Bij voldoende animo gaat de bar open (Leen bedankt weer!).

We verzamelen om 11:30 bij de ZVN (Zeilvereniging Noordwijk, bij afrit 10 aan de Koningin Wilhelminaboulevard het strand op). Neem, naast je SUP gear, ook gepast winter neopreen mee! En SUPporters natuurlijk 🙂

Er is op deze dag een zeer beperkt aantal SUP sets beschikbaar voor de mensen die geen eigen SUP, maar wel eigen neopreen hebben. Geef bij je aanmelding aan of je hiervan gebruik wilt maken. First come, first surf, op = op.

In verband met de inkoop van de versnaperingen horen we graag uiterlijk 23 december (in de comments of via FB messenger /Zeilvereniging Noordwijk) of je van de partij bent.

NB: mochten de weersomstandigheden op de 30e een veilige SUP sessie onmogelijk maken, stellen we de sup sessie weer een jaartje uit. Alternatief programma: praten over suppen in grote golven bij een soeppie en een suipie in ons (verwarmde) clubgebouw.

Heb je vragen, suggesties of ken je mensen waarvan je vindt dat die absoluut mee moeten doen? Laat het weten!

Gaaf als je meedoet!

Hartelijke groeten van de Kite SUP, Surf en Sail commissie van de ZVN: Sandra, Arjan, Rogier, Rick en Remco