Nieuwsbrief eind september 2020

dinsdag 29 september, 2020

Het is alweer eind september en ik wil graag een update geven over ons nieuwe clubhuis!
In mijn vorige nieuwsbrief schreef ik over de opgelopen vertraging door de te late levering van de prefab wanden. Inmiddels zijn deze al geplaatst en zitten de kozijnen van de bovenverdieping er ook al vrijwel allemaal in en zit er eindelijk schot in de bouw!

Bij een nieuw gebouw hoort natuurlijk ook een nieuw interieur en daar zijn we achter de schermen dan ook al hard mee bezig. Voor de bovenverdieping hebben we een drietal “moodboards” laten maken door een van onze leden en aan de hand daarvan zijn er door twee interieurstylisten een paar ontwerpen gemaakt. Met één van deze twee gaan we weer verder om tot een mooie, gezellige en bruikbare inrichting te komen.
Voor de benedenverdieping zijn we druk aan het passen en meten om een zo’n mooi en effectief mogelijke verdeling voor de opslag van onze spullen mogelijk te maken.
Al met al wordt de inrichting nog een behoorlijke investering bovenop het bedrag dat we aan de gemeente moeten betalen voor ons deel van het gebouw. Natuurlijk hebben we daar al wel rekening mee gehouden voor de financiering. Onze verwachting is wel dat we voor de opslag in de benedenverdieping een behoorlijke subsidie gaan krijgen van de overheid.
Het bestuur was al druk bezig met het plannen van een ALV. Na de aankondiging door de regering van nieuwe maatregelen tegen corona is het ons duidelijk dat dit nog steeds niet mogelijk is en dat ze ook voor ons clubhuis weer gevolgen hebben.
Pieter v.d. Brink stuurt later een mailing waarin de regels staan waar wij ons als vereniging weer aan moeten gaan houden.

Tot zover zo ver deze update en vergeet niet de komende mail van Pieter aandachtig te lezen!

Voorzitter Cees