Open dag Zeilvereniging Noordwijk 17 augustus van 14:00 – 23:00

maandag 30 juli, 2018

Altijd al eens willen surfen, SUPpen (Stand Up Paddle) en / of catamaranzeilen? Of gewoon zin in een gezellige middag en avond op het mooie strand van Noordwijk? Kom vanaf 14:00 naar de open dag bij de ZVN op vrijdag 17 augustus!

In het weekend van 17 augustus organiseert de ZVN het familieweekend, een jaarlijkse happening voor jong en oud, met veel sport, spel, muziek, plezier, lekker eten en drinken en nog veel meer! Dit jaar starten we het weekend met een open dag. Een unieke kans om kennis te komen maken met de verschillende watersporten die bij de ZVN worden beoefend. Afhankelijk van het weer gaan we (onder professionele begeleiding) catamaranzeilen, zijn er golfsurflessen voor kinderen met een A en B zwemdiploma, zijn er SUP (Stand Up Paddle) workshops, is er een kitesurf demonstratie, kan er met een kajak worden gevaren en nog veel meer! Op het strand in de feesttent draaien we gezellige muziek, zijn er lekkere hapjes (waaronder de makrelen van onze befaamde meester roker Leen van der Bent), drankjes en zijn er kinderspelletjes.  Iedereen is welkom!

Voor deelname aan de watersport activiteiten geldt: zwemdiploma verplicht, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en vol = vol. Catamaranzeilen o.b.v. inschrijving vooraf, stuur snel een bericht naar opendag@zvnoordwijk.nl en meld je aan!