Open dag Zeilvereniging Noordwijk 22 augustus 2019

maandag 12 augustus, 2019

Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven valt bij de Zeilvereniging Noordwijk? Kom dan naar de open dag op donderdag 22 augustus 2019. Je kunt dan kennismaken met het strandleven, surfen, Suppen (StandnUp Paddle) en / of catamaranzeilen? Ook staan er springkussens voor de kinderen van Have Fun Events. Of heb gewoon zin in een gezellige middag en avond op het mooie strand van Noordwijk? Kom vanaf 15.00 uur naar de open dag bij de ZVN op donderdag 22 augustus 2019!

Het ZVN-zomerfeest / Bries Open wordt dit jaar gehouden van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus. Zie ook de website van de ZVN www.zvnoordwijk.nl

Het is een jaarlijkse happening voor jong en oud, met veel sport, spel, muziek, plezier, lekker eten en drinken en nog veel meer! Dit jaar starten we op donderdag 22 augustus 2019 met een open dag vanaf 15.00 uur. Een unieke kans om kennis te komen maken met de verschillende watersporten die bij de ZVN worden beoefend.

Afhankelijk van het weer gaan we (onder professionele begeleiding) catamaranzeilen, zijn er golfsurflessen voor kinderen met een A en B zwemdiploma, zijn er SUP (Stand Up Paddle) workshops en is er een Power kitesurf demonstratie.

Op het strand in de feesttent draaien we gezellige muziek, er zijn lekkere broodjes van Krijn van der Bent en natuurlijk heerlijke drankjes. Iedereen is welkom!
Tijdens het ZVN-Zomerfeest en het Bries Open zeilevenement in het weekeinde zijn bezoekers natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met deze sport en de ZVN.

Voor deelname aan de watersport activiteiten geldt: zwemdiploma verplicht. Alles onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en vol = vol. Inschrijving in de feesttent op het strand.