Super oud jaar

dinsdag 05 december, 2017

Aloha beste SUP vrienden!

De eerste editie ‘oudejaarssuppen’ van vorig jaar was volgens deelnemers en kijkers een groot succes. En wat de organisatie betreft voor herhaling vatbaar! Gelukkig valt dit jaar de 31e op een zondag en gaan we, net als vorig jaar, 2017 op leuke en gepaste wijze afsluiten: op oudejaarsdag bij opkomend water een stukje suppen. Afhankelijk van de weersomstandigheden gaan we een tochtje langs de kust maken, of gewoon lekker voor het ZVN clubgebouw in Noordwijk in de branding peddelen.

Na afloop verzorgt de ZVN verwarmende drankjes, soep en broodjes worst in het clubgebouw. Bij voldoende animo gaat de bar open (Leen bedankt weer!).

We verzamelen om 11:30 bij de ZVN (Zeilverenging Noordwijk, bij afrit 10 aan de Koningin Wilhelminaboulevard het strand op). Neem, naast je SUP gear, ook gepast winter neopreen mee!

Er is op deze dag een zeer beperkt aantal SUP sets beschikbaar voor de mensen die geen eigen SUP, maar wel eigen neopreen hebben. Geef bij je aanmelding aan of je hiervan gebruik wilt maken. First come, first surf, op = op.

In verband met de inkoop van de versnaperingen horen we graag uiterlijk 23 december per e-mail in de WhatsApp groep of je van de partij bent.

NB: mochten de weersomstandigheden op de 31e een veilige SUP sessie onmogelijk maken, stellen we de sup sessie een jaartje uit. Alternatief programma: praten over suppen in grote golven bij een soeppie en een suipie in ons (verwarmde) clubgebouw.

Heb je vragen, suggesties of ken je mensen waarvan je vindt dat die absoluut mee moeten doen? Laat het weten!

Vorig jaar stonden we met 10 man op het water. Halen we dit jaar de 20? Dan belt Remco de krant. Gaaf als je meedoet!

Hartelijke groeten van de Kite SUP en Surf commissie van de ZVN: Sandra, Irian, Rick en Remco