Surflessen ZVN kids gaan weer beginnen :-)

woensdag 04 juli, 2018

Aloha allemaal, de zeewater temperatuur is weer op niveau; we gaan beginnen met de surflessen voor onze jeugdige ZVN helden en heldinnen! Het ziet er nu redelijk uit voor aanstaande zondag. De golven zijn waarschijnlijk leuk, en we gaan tegen hoog water het water op. We houden graag een slag om de arm, want er staat een behoorlijke schuin aanlandige wind op het menu (~ 14 knopen) en het moet wel leuk en vooral veilig zijn voor de kinderen! De SUPs blijven in elk geval aan de kant met de voorspelde omstandigheden. Vooralsnog gaan we weer met 2 groepen elk 45 minuten het water in. De groepsindeling en tijden volgen zodra alle aanmeldingen binnen zijn. Eerste groep om 10:00, groep 2 om 10:45. Hulp van de ouders in het water is waarschijnlijk noodzakelijk bij de voorspelde omstandigheden. Kun je helpen? Meld je aan!

NB: de surflessen zijn alleen voor kinderen van ZVN leden. Zwemdiploma B is vereist. En we raden aan een wetsuit (ten minste een shorty) te dragen.

Mochten de omstandigheden aanstaande zondag te heftig zijn, dan gaat de surfles helaas niet door. Dat laten we zo spoedig mogelijk weten in de Whatsapp groep.

Wil je je kind aanmelden en / of zelf helpen? Meld je dan snel aan op surf@zvnoordwijk.nl en geef aan of je kind een eigen board heeft (niet nodig, we hebben een aantal boards van de ZVN). Graag ook je telefoonnummer t.b.v. de Whatsapp groep. First come, first surf. Nog slechts een enkele plaats beschikbaar voor zondag!

Vriendelijke groeten van de KISSS commissie! 🤙