Update COVID-19

dinsdag 05 mei, 2020

Beste leden,

We hadden gehoopt per 28 april weer wat meer lucht te krijgen en dat het verbod op vereniging bij sportclubs versoepeld zou worden. Helaas hebben we moeten constateren dat de maatregelen verlengd zijn tot 20 mei aanstaande en is het ook voor ons ongewis wat er daarna zal gebeuren.

Normaal gesproken kunnen de boten de eerste 2 zaterdagen van mei uit de Bierman garage worden gehaald maar ook dit zullen wij tot nader order moeten uitstellen. Wij hopen natuurlijk dat de verlenging na 20 mei niet langer van kracht is en dat de boten weldra naar het strand kunnen worden gebracht!

In de tussentijd is het bestuur bezig met hoe we straks kunnen recreƫren binnen de 1,5 meter regels die van kracht zijn en mogelijk ook zullen blijven. Het idee is dat we in ieder geval gebruik gaan maken van de opbergruimtes en containers op de begane grond zodat er in ieder geval weer gevaren kan worden. Uiteraard zijn wij afhankelijk of de overheidsmaatregelen hierin voorzien. Ook gaan wij hierover in gesprek met de gemeente.

Hopelijk komen wij binnen afzienbare tijd met goed nieuws!