Update Hobie 2017 Multi Worlds & Europeans Noordwijk.

zaterdag 05 november, 2016

13701107_541669572708251_1375099240084714693_o

HET ZOEMT NOG STEEDS!

Inmiddels is er al veel werk achter de schermen verricht en willen we alvast en kijkje achter de schermen geven van de organisatie van 2017 Hobie Multi Worlds & Europeans.

De website van het WK/EK Hobie is operationeel en de inschrijvingen stromen binnen. De begroting is nog niet sluitend, dus zijn we nog op zoek naar sponsors, adverteerders e.d. Als er onder de leden ideeën zijn, horen we dit uiteraard graag! Het mailadres is van het organisatie comité is info@hobie2017noordwijk.com.

Zoals het er nu uitziet wordt de food-catering uitbesteed en doen we de “BAR” in eigen beheer. Onze eigen feesttent wordt in zijn geheel opgezet tussen de politiepost en de ZVN-tent; dit gedeelte wordt het evenemententerrein. Er komt op het strand een tijdelijke rij-platen pad voor aan- en afvoer.

De ZVN-boten worden verplaatst naar de zuidkant van het botenterrein. Zodoende komt er binnen ons terrein vrij. Er komen extra voertuigen voor aan- en afvoer van boten en materiaal. Tevens een aantal RIB’s voor veiligheid en wedstrijdbegeleiding.

We kunnen vrijwilligershulp gebruiken op allerlei gebied, zoals de Veiligheid, Bar, Wedstrijd, Logistiek, Communicatie etc. Dus wie wil meehelpen; Geef je vast op! Er komen t.z.t instructiemiddagen en vrijwilligers-meetings om alle vrijwilligers zo goed mogelijk te instrueren en te informeren. Ook streven we ernaar om naast het wedstrijdelement zeker het ook een sociaal evenement te laten zijn voor onze gasten, maar zeker ook in het bijzonder voor onze leden.