Zet in je agenda! Familieweekend ZVN van 17 t/m 19 augustus

vrijdag 27 juli, 2018

In het weekend van 17 augustus organiseert de ZVN het familieweekend, een jaarlijkse happening voor jong en oud, met veel sport, spel, muziek, plezier, lekker eten en drinken en nog veel meer! Dit jaar starten we het weekend met een open dag. Een unieke kans om kennis te komen maken met de verschillende watersporten die bij de ZVN worden beoefend. Afhankelijk van het weer gaan we (onder professionele begeleiding) catamaranzeilen, zijn er golfsurflessen voor kinderen met een A en B zwemdiploma, zijn er SUP (Stand Up Paddle) workshops, is er een kitesurf demonstratie, kan er met een kajak worden gevaren en nog veel meer!

Op het strand in de feesttent draaien we gezellige muziek, zijn er lekkere hapjes (waaronder de makrelen van onze befaamde meester roker Leen van der Bent), drankjes en zijn er kinderspelletjes.

De open dag begint vrijdag 17 augustus om 14:00. Iedereen is welkom. Voor deelname aan de watersport activiteiten geldt: zwemdiploma verplicht, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en vol = vol. Details over inschrijving volgen nog.

Zaterdag en zondag is voor leden met hun familie en vrienden en zal worden gevuld met allerhande watersportactiviteiten, spelletjes voor jong en oud, schatgraven, kinderbingo, DJ, een live band, muziek, pubquiz, ZVN got talent!

Bij deze een oproep aan alle leden om vrienden en familie uit te nodigen voor de open dag en mee te nemen naar dit gezellige weekend. Voor iedereen een unieke kans om kennis te maken met alle watersporten die we bij de ZVN beoefenen, en de gezelligheid van onze club op het mooiste terras van Nederland!

Verdere details volgen de komende weken via de de website en onze Facebook pagina.