ZVN clubhuis per direct gesloten voor alle leden

zondag 15 maart, 2020

Beste leden,

In mijn mail van 14 maart jl. heb ik jullie geïnformeerd over de uitbraak van het Coronavirus en de mogelijke gevolgen die het ook zou kunnen hebben voor de ZVN.
Vandaag heeft het kabinet verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus genomen. De scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland gaan morgen, maandag 16 maart, niet open. De horeca en sportclubs moesten vandaag om 18:00 uur direct de deuren sluiten. De maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot 6 april, hebben de ministers Bruins en Slob bekendgemaakt op een vanmiddag gegeven persconferentie.

Gezien alle maatregelen die genomen zijn door het kabinet, is per direct het clubhuis gesloten voor alle leden. Uitgezonderd zijn de walschippers en eventuele bestuursleden die om dringende redenen daar toch moeten zijn.
Kitesurfers die toch willen kiten voor de club, kunnen hun spullen in overleg (via de App) uit de kasten halen, maar verder geen gebruik maken van de faciliteiten en het clubgebouw.

Berichtgeving over de Algemene Leden Vergadering (ALV) volgt later. Ook bij nieuwe ontwikkelingen zullen we je op de hoogte brengen.
Namens het bestuur
Voorzitter Cees Rodenburg